Actitec

Print & Apply

Breng labels snel en gemakkelijk aan

De APL 100 applicator is een aanvullende module voor onze labelprinters en wordt gebruikt voor het automatisch aanbrengen van op dat moment bedrukte labels op een product. Dit gebeurt met behulp van een stempel die het label aanzuigt en overbrengt met behulp van vacuümtechnologie. Het proces wordt automatisch gecontroleerd en aangestuurd door sensoren.

Flexibiliteit is hierbij erg belangrijk: zowel de ondersteunende lucht en het vacuüm als de hefsnelheid zijn instelbaar. Het kan worden aangepast aan een breed scala aan labelmaterialen, wat de APL 100 aantrekkelijk maakt voor een breed scala aan industrieën en vereisten. En de labelprinters zijn uitgerust met diverse koppelingsmogelijkheden voor integratie in een groter proces.

In-line applicator voor het aanbrengen van stickers tijdens product- of folietransport.

De snelheid van de afgifte kan op een gewenste vaste snelheid worden ingesteld of automatisch gesynchroniseerd met een encoder.

Voorbeelden

Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden en oplossingen

Sticker printen en met een stempel-applicator aanbrengen op zakjes voor medisch materiaal, tijdens stilstand.

Sticker printen en met een in-line applicator op de folie aanbrengen tijdens folietransport, snelheid gesynchroniseerd met een encoder (flowpacker voor paprika-stoplichten). Snelheden tot  > 100 / min.

Sticker printen en met APL100 stempel aanbrengen op draagtas voor appels. 

Deze werkt intermitterend. 

Snelheid tot ca 20 / min.

Contact

0113-288340
Actitec BV
Handelsweg 69
4421 SH KAPELLE
Nederland