Actitec

Folieprinter

Uw voorbedrukte folie coderen?

Wij hebben de oplossing!

Veelal worden uw producten verpakt in voorbedrukte folie. Dat geeft een mooie uitstraling aan uw producten en vormt meteen een goede drager van informatie. Maar u wilt wel een oplossing voor het aanbrengen van een datumcode of lotnummer.

Met onze folieprinters kunt u snel en flexibel, haarscherpe afdrukken maken op de folie. De foliesnelheid kan hierbij nauwkeurig worden gevolgd, zodat bij wisselende productiesnelheden, de afdrukken altijd goed gepositioneerd blijven en exact scherp en leesbaar worden aangebracht.

Door het efficiënte materiaalverbruik van de codeerfolie en de grote diameter van de codeerfolierollen wordt het aantal wissels tot een minimum beperkt.

Er zijn meerdere afdrukbreedtes mogelijk: 53mm, 107mm en 128mm breed.

De eenvoudige Flexicode modellen bieden u voor een betaalbare prijs een goede en robuuste oplossing, die zich in tal van situaties bewezen heeft.

Voor de Dynacode modellen kan er eventueel met een extra cassette snel van cassette worden gewisseld zodat bij het einde van de codeerfolie de wisseltijd uitermate kort is.

Het gebruiksvriendelijke touchscreen geeft u toegang tot belangrijke procesinstellingen en voorziet u real-time van relevante informatie.

Voor omgevingen waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne of waar intensieve schoonmaak van de productieruimtes nodig is, hebben we het model Dynacode II IP waarbij de bedieningsunit een hogere beschermingsklasse heeft zodat schoonmaak geen probleem is.

Voor montage op uw verpakkingsmachine is een complete range aan standaard hulpstukken beschikbaar zoals inbouwframes, registratierollen enz., zodat in elke situatie en aan elke vraag een passend antwoord gegeven kan worden.

Of uw verpakkingsmachine nu intermitterend of continu loopt, deze printers kunnen hiervoor geconfigureerd worden zodat er voor uw machine altijd een passende oplossing is.

Contact

0113-288340
Actitec BV
Handelsweg 69
4421 SH KAPELLE
Nederland